Продуцентска кућа „Волф Ентертејнмент“ данас је објавила трејлер за дуго очекивану документарну серију господина Лазара Вуковића „Круна, држава и народ“, која открива животну причу Њ.К.В. Престолонаследника Александра, каже се у саопштењу службе за односе са јавношћу Краљевског двора.

Са премијером планираном ове јесени, „Круна, држава и народ” нам открива сложену историју и прати узбудљиву и истиниту причу, како је краљевска породица Србије, на раскршћу источних и западних утицаја, настојала да очува круну, служећи народу и отаџбини. И само рођење Престолонаследника Александра нам сведочи о комплексности, јер је лондонска хотелска соба у којој је дошао на свет на 24 сата проглашена југословенском територијом, да би наследник престола био рођен у својој земљи. Документарац прати и дурге интригантне приче, као што су „опљачкано злато“, о коме се спекулише дуги низ година, породично наслеђе које је закључано у сефу више деценија, као и конфискацију целокупне приватне имовине краљевске породице.

Тизер можете погледати на ЛИНКУ

У режији редитеља Лазара Вуковића, „Круна, држава и народ” открива бројне тајне краљевске породице које до сада нису биле познате јавности. „Њ.К.В. Престолонаследник Александар први пут јавно износи своју животну причу. Од рођења у егзилу у Лондону, преко крштења на ком му је кума била покојна Краљица Елизабета II, до проглашења за државног непријатеља са две године, много тога личи на увод неког бестселера белетристике.

Овај документарни филм биће доступан на свим језицима, захваљујући напредној технологији вештачке интелигенције (AI) коју смо развили у нашој компанији, што ће бити први пут у светским оквирима да је тако нешто урађено”, рекао је Вуковић.

„Колико сам био срећан када смо почели снимање управо на месту где је започео мој животни пут, у хотелу „Клериџиз“ у Лондону марта прошле године, сада сам још и више одушевљен након погледаног трејлера. Серија ће сигурно бити интересантна јавности, и ја сам захвалан бројним људима који већ јесу и који ће тек учествовати у овом пројекту и придружити ми се у причању моје животне приче. Само део саговорника је приказан у трејлеру, а очекујте много више“, рекао је Њ.К.В. Престолонаследник Александар.

За више информација посетите https://www.wolf-entertainment.com/crown

ТопПрес