Министар унутрашњих послова Србије и председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да Србија захваљујући способности председника Александра Вучића има довољно вакцина и позвао још једном све грађане да искористе ту прилику и да се вакцинишу.

Приликом посете традиционалној манифестацији „Пасуљијада“ у Темерину, он је рекао да је та манифестација прилика да се људи окупе, да се друже, али је истакао да свега тога неће бити и да се живот неће вратити ако се људи не буду вакцинисали.

„Молим вас да на све које знате утичете, да их упозорите да овај живот неће бити овако леп уколико нас болест буде поново савладала. Захваљујући председнику Александру Вучићу имамо довољно вакцина, можемо да бирамо“, истакао је Вулин.

Како се наводи у саопштењу ПС, он је такође казао да је поносан на данашњу Србију и на Темерин који се доласком Вучића на власт убрзано развија.

„Веома ми је драго што се Темерин развија, драго ми је што чува овакве манифестације, посебно ми је драго што сви ови људи долазе из разних крајева Србије да би се упознали и дружили. Србија је довољно лепа да можемо да проведемо пуно времена у њој и ако је било икада икакве користи од свих ових затварања и немогућности да путујемо, то је што смо поново упознали нашу Србију“, поручио је Вулин.

ТопПрес/ Извор: Танјуг