smart

Топола – У варошици подно Опленца вечерас је одржана завршна конвеција одборничких кандидата листе број 1. у Тополи Драган Јовановић – Помозимо Драгану- Здраво да победи – Боља Србија и завршна конвенција листе број 10. Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић- Боља Србија.

На листи број 1. у Тополи, Драган Јовановић – Помозимо Драгану- Здраво да победи – Боља Србија налази се 41. кандидат за одборнике у СО Топола. Они су вечерас представљени бројним грађанима који су испунили центар Тополе.

Кандидати са листе број 1. у Тополи, фото: ТопПрес

Носилац листе је Драган Јовановић из Блазнаве;  потом, Др Горан Ђорђевић, директор Дома здравља „Свети Ђорђе“ у Тополи;  Јованка Савић Васиљевић, директорка предузећа Морсад у Тополи;  председник општине Топола Драган Живановић;  Др Јасмина Аврамовић-Карић, доктор специјалиста;  Владимир Радојковић, дипломирани економиста, председник ЛУ „Карађорђе“ у Тополи;  Марија Обрадовић из Тополе, директорка ОШ „Живко Томић“ Доња Шаторња; Зоран Прокић из Доње Шаторње; Мирко Радовановић из Винче, учитељ; Кристина Марјановић, васпитач; Драган Николић из Доње Трешњевице, електротехничар; Јасна Вуковић из Тополе, учитељица; Драган Благојевић из Горње Трнаве; Ивица Радовановић из Љубесела, машински техничар; Др Валентина Пајић доктор у Тополи, Слободан Срећковић из села Шуме; Мирослав Сремчевић, металостругар из села Жабаре; Сузана Радојевић из Жабара, туризмолог; Др Милош Алексић, доктор, Јунковац; Милан Николић из Тополе, машинбравар; Данијела Павловић из Блазнаве, предузетница, уметница; Стефан Туфегџић из Клоке, машински техничар; Ивана Радосављевић, Клока; Микица Миливојевић  из Тополе, пољопривредни техничар; Ђорђе Глигоријевић из Тополе, правник; Зорица Величковић из Доње Трнаве, наставник; Љубомир Живојиновић из Божурње; Јована Јовановић, ученица, Наталинци; Горан Радовановић  из Јарменоваца; Ђорђе Митровић, машински техничар из Наталинаца; Др Љиљана Ђукановић, доктор, Доња Шаторња; Сања Петровић из Белосаваца, медицинска сестра; Чарна Весковић, пензионер из Тополе; Срђан Ђокић из Јеленца, тренер ФК у Јеленцу; Радован Панић из Белосаваца; Дрaгaнa Joвaнoвић из Винче, васпитач; Душaн Стojкoвић из Горње Трнаве, апсолвент; Др Maриja Стaнojлoвић из Клоке;  Милoш Кнeжeвић из Загорице, пољопривредник;  Jeлeнa Meсaрoвић Илић, професор, Маскар; Mилoрaд Tрифунoвић, економиста Крћевац.

Велики број грађана окупио се на тргу у Тополи, фото: ТопПрес

Тренутни председник општине Топола Драган Живановић, позвао је гласаче да заокруже број 1. на локалној листи и број 10. на републичкој, и да на тај начин у наредне четири године ови кандидати учине добробит за све општине.

Драган Живановић, фото: ТопПрес

Присутнима се обратио и Бошко Ђуровски прослављени спортиста.

„Као спортска личност, имам обавезу да подржим моје пријатеље на предстојећим изборима. Ми смо тим будућности, Драган Јовановић је од Тополе направио најчистију општину у Србији, довео је асфалт до сваког засеока у Тополи, Милан Стаматовић је од Златибора направио туристички центар. Ми ћемо се залагати за чист ваздух, чисту воду, здраву храну и базираћемо се да у спорту донесемо закон о приватизацији клубова. Несмемо да дозволимо да наша деца нису активна, деца морају здраво и боље да живе“, поручио је Ђуровски.

Бошко Ђуровски, фото: ТопПрес

Професор Миладин Шеварлић истиче да ће своје знање уложити за добробит села и сељака.

„Дужни смо да будемо достојни потомци наших предака. Ја сам цео живот посветио производњи хране, селу, пољопривредницима, имам добро искуство и спреман сам да сва своја искуства и сазнања уложим за добробит српског села. Да би имали здрав народ морамо имати здраву храну, српско село мора да оживи, док је села и сељака Србија ће бити јака“, сматра Шеварлић.

Миладин Шеварлић, фото: ТопПрес

Председник општине Чајетина Милан Стаматовић, позвао је окупљене грађане да пажљиво погледају листу када изађу на гласање.

„Ми смо кренули од почетка, малог места Чајетина, дошли смо до Тополе, где су озбиљни људи направили озбиљне резултате. Чувари смо Србије, чувамо оно што је остало од наше природе и светиња. Када пођете на гласање погледајте људе за које треба да гласате, људе којима ћете указати поверење у наредном периоду“,

Милан Стаматовић, фото: ТопПрес

Верко Стевановић је истакао да коалиција „Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић- Боља Србија“ чиј је кандидат, заједнички покушава да оздрави како је навео нашу напаћену земљу. Тврди да су носиоци листе   одлучни и храбри људи који знају шта хоће и како хоће.

Верко Стевановић, фото: ТопПрес

Носилац листе број 1. у Тополи „Драган Јовановић – Помозимо Драгану- Здраво да победи – Боља Србија“ Драган Јовановић истиче да уз њега стоје људи који су спремни да воде Тополу.

„Направили смо резултете, обновили систем водоснабдевања, урадили на стотине километара локалних путева, обновили много објеката. Топола је пример доброг и најбољег, имамо најквалитетнију биљну производњу јужно од Саве и Дунава. Наредне четири године Топола ће и даље бити велико градилиште, путеви, нова зграда Културног центра, инфраструктура око терена ФК „Карађорђе“ само су део планова. Ви сте вечерас овде гарант да ће Топола и Шумадија остати своја, да ћемо се радовати после 21, јер победа мора бити јасна и чиста“, поручио је Јовановић на завршној конвецији у Тополи.

ТопПрес

Драган Јовановић, фото: ТопПрес

 

Фото: ТопПрес