Топола – Епидемија коју је изазвао вирус Ковид -19, привремено је прекинула састанке представника власти и мештана који се већ дужи низ година одржавају у селима општине Топола. Збор је прилика да се окупе грађани, и да у разговору са челницима локалне самоуправе реше проблеме у селу.

Пре проглашења ванредног стања одржан је већи број зборова, међутим, у селима Јеленац, Шаторња, Доња Трешњевица, Блазнава, Митровчић, Љубесело и Наталинци, зборови нису одржани.

Због тога ће председник општине Топола Драган Живановић и председник  СО Топола Драган Јовановић са њиховим сарадницима вечерас од 20 часова одржати збор са мештанима у селу Јеленац.

У суботу ће се сакупити у 20 часова у селу Доња Шаторња а у понедељак такође од 20 часова у Доњој Трешњевици.

Збор ће се одржати и у селима Блазнава, Митровчић, Љубесело и Наталинци током следеће седмице.

ТопПрес

One thought on “Зборови после короне: Ево у којим селима ће се одржати разговор представника власти и мештана”
  1. Sve je to lepo, ALI…
    Zborovi se odrzavaju u prostorijama skola, a koliko vidim NIKO ne koristi maske, rukavice iako je to ministarstvo preporucilo za sve koji ulaze u prostorije skola…
    Ja sam inace radnik jedne skole u opstini, pa iako nema dece u obavezi sam da nosim zastitnu opremu…pa se pitam da li smo svi jednaki pred zakonom i da li za sve vaze ista pravila…OCIGLEDNO DA NE

Comments are closed.