Коалиција „Здрава Србија – Боља Србија” предала изборну листу за републичке изборе

Коалиција „Здрава Србија – Боља Србија” предала изборну листу за републичке изборе

Београд – Коалиција Здраве Србије Милана Стаматовића и Боље Србије Драгана Јовановића, прeдала је данас Републичкој изборној комисији, изборну листу за посланике у Народној скупштини Србије, под називом „Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић – Боља Србија – Здрава Србија“.

„Основни задатак и програм коалиције је децентрализација Србије и заштита националних интереса, и од тога нећемо одустајати. Ако уђемо у Парламент бићемо можда и власт, ако не, бићемо конструктивна опозиција онима који раде против интереса државе, а бићемо сигурно заступници свих оних политичких партија и појединаца који раде у интересу ове државе“, изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије.

Предаја изборне листе „Здрава Србија – Боља Србија”, фото: прес служба ЗС

„Наша политика је јасна и ови људи што стоје испред вас су људи домаћини, људи из Србије који кажу да није само Београд Србија и да сви морају схватити да ако се оваква политика настави да ћете за 15 или 20 година имати Београд и остатак Србије. Ми смо својим резултатима у локалним срединама показали, са овим људима који су направили изузетне резултате како у свом послу тако и у јавном животу, да Србија може имати прави избор, да гласа за овакве домаћине, да гласа за праве Шумадинце“, рекао је Драган Јовановић, лидер Боље Србије.

Драган Јовановић, лидер Боље Србије

Листу „Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић – Боља Србија – Здрава Србија“, подржао је и познати песник Љубивоје Ршумовић који је поручио да је увек био за младост и да зато ради са младим људима и за младе људе.

„Уз младост иде и здравље јер је стварност у Србији загађена, не само еколошки него и ружним речима и ружним потезима. Младост и здравље се боре против тога а ја сам на тој страни“, истакао је Ршумовић.

Предаја изборне листе „Здрава Србија – Боља Србија”, фото: прес служба ЗС

Предаји листе присуствовао је и председник Коалиције расељених Срба са Косова и Метохије Саша Пешић који је рекао да је дошло време да се у Парламенту чује не само глас расељених Срба са Косова и Метохије, већ и Горанаца и Рома, али све остале прогнанане браће, која желе да говоре о отетој имовини и повратку, али и томе да је Косовo и Метохија увек било и биће део Србије.

 

ТопПрес/ ГЗС

KOMENTARI