Аранђеловац – После бројних хуманитарних акција и последњег у низу, ходочашћа на Кајмакчалан глумац Микица Петронијевић наставља са  хуманитарним активностима.
Захваљујући Марији Миросављевић и Ани Јовановић  из организације „Падел Хуманитарци“ а у сарадњи са Падел клубом „Дорћол“ у суботу 14 .09.2024. биће одржан хуманитарни турнир у Паделу.

Сав приход од котизације парова за турнир биће намењен удружењу Свици у мраку, тачније Центру за дневни и вишедневни боравак деце и особа са Аутизмом.

„Турнир почиње у 10.оо часова и имаће две категорије. Аматерски ниво где су позвани сви заинтересовани да се упознају и усвоје основе ове игре и друга категорија  напредни ниво за све искусније играче Падела. Позивамо све људе добре воље, љубитеље Падела али и оне који то нису да нам се у суботу прикључе на новоотвореним теренима клуба Падел Дорћол, да сви заједно подржимо реализацију хуманитарног пројекта Свици у мраку. Такође за крај месеца семптембра Вас позивамо у наш центар Свици у мраку где ће 28. са почетком у 19.30 бити одиграна јубиларна представа монодрама Милутин, поводом 25 година од премијерног извођења“, рекао је Микица Петронијевић.

У насловној улози је глумац Микица Петронијевић који потписује и режију.
Монодрама је настала по истоименом роману Данка Поповића књига о Милутину.
Такође сав приход од улазница биће намењен даљем раду и активностима удружења „Свици у мраку“.

Пријаве за турнир и резервацију карата можете обавати на мејл удружења ug.sviciumraku@gmail.com  или на број телефона: 063/ 7534143.

ТопПрес

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA