Дневник западне Србије сврстао се у један од најгледанијих и најсадржајнијих информативних емисија у одвом делу земље. Успео је да подигне лествицу веома високо са најактуелнијим вестима са подручја које обухвата скоро двадесет општина западне Србије. Због тога је оцењен високом оценом од Удружења медија и медијских радника и гледалаца.

За сада се емитује у кабловској телевизији (Моја тв) у Суперновој се налази на 653 и 244 канал, док се у СББ види на 450. Када је земаљска антена у питању види се на програму тв Горњи милановац са предајника на Руднику.

,,Дневник западне Србије носи на својим леђима углавном наша медијска кућа, а одличну сарадњу имамо са колегама из ТВ Горњи Милановац, као и новинарима колегама са подручја Чајетине и Тополе. До скоро је овај информативни програм преносила локална тв Телемарк, али како смо обавештени ту је остало само троје колега и нису у могућности да готов Дневник убаце у емитовање. Тако су бројни гледаоци из околних села са ширег подручја Чачка, Лучана, Пожеге и Ариља остали ускраћени за важне информације, али шта да се ради, није до нас“, каже Гвозден Николић ,главни и одговорни уредник Дневника.

ТопПрес/ ГЗС

Гвозден Николић, главни уредник Дневника западне Србије, фото: ГЗС