Емисија Нећете Веровати аутора Гвоздена Николића од недеље ће се емитовати на националном каналу Прве у Црној Гори у ударном термину у 22:10 сваке недеље.

Ова емисија продукције Гласа западне Србије од почетка се сврстала у топ 10 најгледанијих на националном нивоу у Србији. Међутим велику публику има и ван граница Србије. Веома је гледана у Републици Српској и иностранству где је постала култна емисија тог формата.

,,Наравно да је велика част али и обавеза када те публика хоће и када прихвата понуђене теме. Био сам и остао народни репортер, давао и даваћу реч обичном, часном и поштеном свету који је било чиме то заслужио. Не прихватам наметнуте, набеђене и лажне вредности са друштвених мрежа. Живим живот са обичним народом којем је некада тешко некада лепо. Тако је вазда било и биће. Поштујем народ Црне Горе и сами смо добрим делом са тих простора, делимо исте вредности, али увек ће мо стављати праве у први план. Не каже се узалуд ,,брат је мио ма које вере био“! Живела Србија и братска Црна Гора! „ каже аутор Гвозден Николић.

ТопПрес/ ГЗС