Лучани – Недавно је једна породица у Лучанима славила први рођендан  а поред бројних гостију у кафани се у добро познатом костиму појавио ни мање ни више него „Спајдермен“. Да изненађење буде веће на радост свих присутних овај костимирани господин се чак ухватио и у коло па је ‘оплео’ са осталима.

„Сви су били одушевљени када су га видели, он је дошао на први рођендан као дечје маскоте то је сада модерно и често можемо видети Микија, Мини, Машу и медведа и слично. Ево нама је дошао Спајдермен, али радост нас старијих била је када је он заиграо коло са нама, ма срећи није било краја, да је музика свирала још пола сата сви би играли само да се ухватимо до Спајдермена“, каже један од гостију са весеља из Лучана.

Одушевљење појавом Спајдермена није могло да се сакрије па су многи на фејсбуку постављали снимке уз натпис да „спајдермен заиста постоји и да је из Србије“. И нема сумње да ће ово весеље остати дуго свима у памћењу јер не долази Спајдермен баш често у госте а тек да игра Шумадијско коло…

ТопПрес