Топола – Представници Фондације Новак Ђоковић на челу са Јеленом Ђоковић отворили су данас званично, реновирани објекат  при предшколској установи „Софија Ристић“ који је реализован кроз сарадњу са општином Топола.

Фото: ТопПрес

Отварању објекта поред представника Фондације присуствовали су и заменица председника општине Топола Јасна Вуковић, председник СО Топола Владимир Радојковић, директорка предшколске установе „Софија Ристић“ Гордана Ниџовић.

Јелена Ђоковић отворила вртић у Тополи, фото: ТопПрес

Вртић у Тополи је 49. по реду који је Фондација опремила, адаптирала и реконструисала. Главни донатор на овом пројекту је компанија дм дрогерие маркет, једна од најангажованијих компанија у земљи. Површина целог објекта износи 850м2, док је Фондација у потпуности реконструисала, адаптирала и опремила 250м2 – у склопу којих се налазе две радне собе за 60 деце, као и пратеће просторије, ходник и тоалети. Фондација је уз помоћ својих донатора додатно обезбедила изолацију комплетне површине зграде.

Фото: ТопПрес

Укупна вредност пројекта износи 15 милиона динара – од чега је вредност донације Фондације 11,5 милиона динара – у оквиру чега је 8,5 милиона одвојено за извођење свих неопходних радова, док је до 3 милиона одређено за опремање нових радних и пратећих просторија. Подршку су пружиле и компаније Хенкел, Цересит, Грубин, Енмон и Таркет.

ТопПрес

Фото: ТопПрес