Коалиција Здраве Србије и Боље Србије представила је данас бившег фудбалера Црвене звезде и репрезентације Југославије Бошка Ђуровског као кандидата за посланика на изборима 21. јуна.

Лидер Здраве Србије Милан Стаматовић изјавио је новинарима да ће на листи те коалиције за предстојеће парламентарне изборе бити и други који су признати у својим професијама.

„Ми смо једна од ретких коалиција која је обратила пажњу на обичног човека, биће на листи и људи који се баве пољопривредном производњом. Небитно је колико процената ћемо освојити, већ какву поруку шаљемо, а она је искрена, чиста, с људима који су нешто урадили у својим каријерама“, казао је Стаматовић.

Додао је да је за ту коалицију „најважнији рад на очувању националних интереса“: „На првом месту је Србија, на другом грађани, на трећем култура, вера, нација, традиција све што чини атрибуте једне државе“, казао је Стаматовић.

Наводећи да је изборни слоган те коалиције „Здраво да победи“, председник Боље Србије Драган Јовановић је казао да су до данас прикупили више од 9.000 потписа грађана за посланичку листу и очекује да ће је предати РИК-у до краја недеље.

„Хоћемо да представимо успешне људе и једну здраву и бољу Србију која ће грађанима понудити за кога да гласају, јер смо се увек до сада изјашњавали против кога смо, а сада хоћемо да људи 21. јуна кажу за кога су“, рекао је Јовановић.

Он је апеловао на медије са националном фреквенцијом да се „отворе“ и за мање странке и коалиције.

Коментаришући зашто је прихватио да буде кандидат коалиције Здраве Србије и Боље Србије за посланика, Ђуровски је рекао да „имају иста размишљања“.

„Радио сам 20 година у Швајцарској и Јапану, најорганизованијим земљама у свету, и то искуство ми даје за право да могу да учествујем у кампањи за бољу и здравију Србију“, рекао је Ђуровски.

Оценио је да може много да учини за спорт и заштиту животне средине и да ће посебно инсистирати на унапређењу школског спорта.

ТопПрес/ Извор: Бета

One thought on “Коалиција Здраве Србије и Боље Србије представила новог кандидата на изборима”

Comments are closed.