Топола – Одлазак у природу за многе представља бег од свакодневног живота, али већина свој дан у природи проведе уз храну или шетајући. Ирена Миленковић из Тополе, своју љубав према пространим пејзажима Шумадије претвара у фотографије, за које се већ многи интересују.

„Још као дете волела сам село, ливаде, мој Опленац. Нисам била у могућности да као дете овековечим неке детаље фотографијом, али сада то могу и обожавам да фотографишем. Не постоји место на које сам отишла, да се нисам кући вратила са пуним телефоном слика. Мој скривени таленат препознали су многи па се тако бројни сајтови и старнице увелико интересују за моје слике из природе“ – открива за ТопПрес Ирена Миленковић.

Ирена своје уживање у природи претвара у фотографије, фото: приватна архива

Ова млада девојка, по професији је васпитач, своје слободно време користи за одмор у природи. Планира да посети све неоткривене лепоте и да на тај начин својим пријатељима покаже колико је заправо Србија лепа.

„Циљ ми је да посетим свако место у Србији које је скривено од очију јавности, које крије природне лепоте које су многи заборавили. Углавном путујем са сестром и она је задужена да фотографише мене. Била сам на Руднику на чувеној Адреналин љуљашци, на Тари, Перућацу. Посетила сам Бабину реку етно село, била сам овде код нас у Капетановим виноградима, све су то прелепа места на којима је настало прегршт фотографија“, истиче Миленковић и додаје да људи иду углавном што даље из Србије у потрази за неким природним лепотама, а многа наша места остала су не откривена.

ТопПрес

Фото: приватна архива