Прибој – Да ли би вам икада пало на памет да спојите хотелијерство са авантуром у нетакнутој природи, брзим и прозрачно чистим рекама, дубоким кањонима Западне Србије, уз обилазак древних локација, манастира и купањем у олигоминералним водама температуре човечјег тела?

Какве мисли вам долазе на памет када чујете речи: чист ваздух, адреналин, вода, кањонинг, историја, дружење, љубав према природи, узбуђење, култура и још гомила прелепих емоција?

Хотел Терме 36.6 у Прибоју спреман је да вас изненади својим најновијим програмима за које смо уверени да вас не могу оставити равнодушним! Ми смо специјално за вас, руку под руку са нашим партнерима, спремили изузетно интересантне, необичне и уникатне понуде фантастичних пакета за наш крај које вероватно нисте очекивали.

За оне којима је важно лечење и миран одмор али и за љубитеље авантура, до неког степена истраживаче а највише авантуристе – мислили смо о свима! Хотел Терме 36.6 нуди Специјални Бањски, Викенд, Терме, Адреналински, Еxтреме и Премиум Еxтреме пакете.

Дођите да се забавимо, накупимо емоцијама, насликамо незаборавне слике у нашим сећањима и живимо!

ПР текст

Још фотографија можете погледати на овом линку