Топола – Одборници Скупштине општине Топола заседали су јуче 14. пут када је одржана редовна седница локалног парламента. На самом почетку скупштинског заседања верификован је мандат одборнику са листе „Нови људи за бољу Тополу“, Дејану Манојловићу. Дневни ред је био сачињен од око 20 тачака међу којима су и планови рада за следећу годину, ЈКСП Топола и Културног центра, који су са 23 гласа усвојени.

Фото: ТопПрес

„Имали смо пред одборницима извештај о приходима и расходима општине Топола за трећи квартал ове године, утврђивање цена Комуналних услуга и усвајање извештаја рада као и план пословања за следећу годину. Такође је усвојен и план рада Културног центра као и мноштво других ствари.  Такође бих искористио прилику да свим грађанима честитам наступајуће празнике и све најбоље им пожелим а да ми будемо њихови достојни представници овде у парламенту“, изјавио је за ТопПрес, Владимир Радојковић, председник Скупштине општине Топола.

Фото: ТопПрес

Предлагач за неколико тачака са Дневног реда био је председник општине Топола Игор Петровић. Он је ову последњу седницу у години окарактерисао као још једну успешну што је према његовим речима показатељ доброг рада локалног парламента.

Фото: ТопПрес

„Одржали смо  другу редовну седницу у овом месецу а на Дневном реду се нашло доста предлога са општинског већа. Показујемо економску и финансијску стабилност и ја очекујем успешну 2022. годину, радно је завршавамо и надам се да ће и грађани тога бити свесни обзиром каква је ситуација у земљи“, рекао је први човек општине Топола.

Одборници опозиције из групе грађана „Нови људи за Бољу Тополу“ активно су учествовали у расправи по свим тачкама са Дневног реда.

Фото: ТопПрес

„Седница је била смиренија него претходне, по свакој тачци смо се јављали и учествовали у дискусији. Искрено мислимо да се ништа неће мењати, отаљаваће се оно што је и до сада рађено класични послови а оно што је господин Петровић износио о милионима евра је далека прича. Очекује нас бурна председничка година и нека нам је Бог у помоћ да нам не буде горе а боље сигурно бити неће. Уједно свим грађанима желим срећне наступајуће празнике и да их прати добро здравље“, казао је одборник Новица Ђоковић, заменик шефа одборничке групе „Нови људи за Бољу Тополу“.

Иначе, седници је присуствовало 36 одборника.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес