Топола – Пре непуне две недеље дошло је до промене власти у Тополи, на чело општине вратила се стара власт. Поводом формирања нове власти огласили су се из Општинског одбора Странке слободе и правде Топола, саопштењем за јавност које преносимо у целости:

„Зашто се вратила стара власт? Не зато што је била добра, боља од претходне. Напротив, нема никакве разлике. Нема везе ни са вољом грађана. Наши суграђани знају, али ћу их ипак подсетити, да су на челу наше општине дуги низ година људи без трунке морала, без савести, којима је једино битно да буду власт. Ти исти људи навикли су да купују, уцењују, прете. Људи слични њима, или исти, продају се за новац или функцију.
За све те године „једних истих“ проблеми у Тополи се нагомилавају. Годинама уназад током летњих месеци на снази су рестрикције воде. Депонија је горела целог лета. Смеће се не односи на сеоском подручју а рачуни стижу. Топола је прљава. Тротоари су претворени у паркинг места. Опленац запуштен. Није отворена ни једна фабрика која би запослила озбиљан број младих људи па зато они одлазе. Села остају пуста јер се у пољопривреду не улаже.
За то време Драган Јовановић по селима обећава путеве када постане посланик. Прво, одкуд господин Јовановић на листи СНС-а? До скоро је говорио да је мислио да су жути најгори али су их напредњаци надмашили у томе колико су лоши. И шта би? Шта се догодило у међувремену? Да ли је можда у питању нека непристојна победа.
Друго, путеви се не једу. Од путева се не живи. Треба улагати у децу, у образовање, у здравство, у пољопривреду, у привреду, у спорт, у културу. Треба младе нечим мотивисати да не би одлазили јер како је кренуло ускоро неће имати ко да користи те путеве“, каже се у саопштењу које је нашој редакцији доставила Драгана Маринковић, председница ОО Странке слободе и правде Топола.

 

Председнички кандидат Здравко Понош посетио Тополу 

Кандидат за председника Србије испред коалиције „Уједињени за победу Србије“ Здравко Понош посетио је недавно општину Топола. Он је том приликом разговарао са окупљеним грађанима а обилазак Шумадије наставио је посетивши Страгаре и Крагујевац.

“ Господина Поноша прошлог викенда је дочекала група људи који мисле својом главом, без сендвича, без аутобуса, без једне црвене. Такође, сачекала га је и група напредњака. Нису послушали шефа па није било каквих провокација на рачун господина Поноша. Обратио им се господски и на тај начин показао да ће бити председник свих грађана без обзира на страначку припадност. За то време Тополом су шпартали високи функционери општине, да „извиде ситуацију“. Ништа нису могли да виде осим једног господина у разговору са групом људи која је ту својевољно, која је ту зато што је желела да буде. Ми из Странке слободе и правде се залажемо за такву Тополу. Залажемо се да сви суграђани имају исти третман ма којој политичкој опцији да припадају. Како говори и сам назив наше политичке организације залажемо се за слободу и правду“, рекла је Драгана Маринковић, председница ОО Странке слободе и правде Топола за наш портал.

ТопПрес

Здравко Понош у посети Тополи, фото: ОО ССП Топола, уступљена фотографија