Сала биоскопа данас је била празна, одборници опозиције се нису појавили, фото: ТопПрес

Топола – Председник Скуштине општине Топола Миодраг Миловановић, сазвао је за сутра, уторак 7. Седницу Скупштине општине Топола. Захтев за заказивање ове седнице поднео је председник општине Топола Игор Петровић, а на Дневном реду ће се наћи 17 тачака.

На Дневном реду ће се наћи  предлог одлуке о потврђивању мандата Николи Мијаиловић из Војковаца и предлог одлуке о потврђивању мандата одборнику Данијели Ђокић Пантић из Тополе.

Одборници ће разматрати  Програм коришћења средстава Фонда за заштиту животне средине за 2021. годину, програм пословања ЈКСП ,,Топола“  за 2021. годину, програм рада са финансијским планом Културног центра Топола за 2021. годину, програма рада за 2021.годину д.о.о. Агенције за рурални развој општине Топола, план и Програм рада Дома здравља ,,Свети  Ђорђе“ Топола за 2021. годину.

Такође, по Дневном реду предвиђено је и разматрање Годишњег Програма пословања СОФК-а ,,Карађорђе“  за 2021. годину, план рада са финансијским планом Црвеног крста Топола за 2021. годину, програм рада Библиотеке ,,Радоје Домановић“ Топола за 2021. годину и План рада Општинског штаба за ванредне ситуације за 2021. годину.

Седница ће се одржати у згради биоскопа у Тополи у девет часова.

ТопПрес