Ер Србија је покренула пројекат под називом „Flight Pass “ (Пропусница за лет) како би путницима омогућила да по најповољнијим ценама уплате више летова унапред.

Куповином пропуснице за лет путем званичног сајта националне авио-компаније, путници могу остварити уштеду и до 50 одсто, прављењем своје персонализоване групе унапред плаћених летова, наводи се у саопштењу Ер Србије.

Нови концепт омогућава куповину минимум четири авио-карте унапред са загарантованом ценом и дестинацијом, а које се могу искористити кад год путницима одговара, што представља значајну погодност, нарочито за компаније.

Пропусницу за лет путник може делити и са члановима породице и пријатељима, а додатну предност представља могућност плаћања у ратама.

„Потребе наших путника представљају приоритет којим се водимо у пословању па смо желели да им пружимо слободу да сами креирају понуду која им највише одговара. Куповином већег броја пропусница, у прилици су да остваре и виши ниво уштеде“, каже Зоран Радосављевић, виши менаџер путничких и дистрибуционих система Ер Србије.

Додаје да ће Ер Србија, као и до сада, наставити да ради на томе да путницима увек пружи више и да креира за њих додатне вредности.

Приликом куповине пропуснице за лет, путник може да бира између једне или више груписаних дестинација, економске или бизнис класе, “Light”, “Standard ” или “ Comfort” тарифе, датума путовања са или без рестрикција, као и бројних других параметара.

Пропусница за лет може да важи за највише 30 путника, и то минимално за четири, а максимално за 100 путовања.

Увођењем активације „Пропусница за лет“, Ер Србија је стала раме уз раме са водећим светским авио-компанијама попут Бритиш ервејза, Ер Франса и других које својим путницима нуде услуге овог типа, наводи се у саопштењу.

ТопПрес/ Извор: Танјуг