Ужице – Лидл камионче наставља своје дружење са Ужичанима и за дане викенда са омиљеним радијским водитељем и домаћином Драганом Илићем који ће данас бити на Тргу Светог Саве од 11:00 до 13:00 часова, а сутра на Тргу партизана

„Доста времена проводим са Лидлом, обишао сам десет градова у Србији када су отваране продавнице. Данас сам у Ужицу где остајем и сутра. Увек је исти утисак, веома позитивна реакција грађана и то не само зато што делимо људима нешто, него видим да су стварно чекали да се отворе продавнице у њиховом месту. Људи су упознати са Лидловим асортиманом, поготову са пекаром која током целог дана има свежа пецива, а умеју да похвале и избор и цену. А могу рећи да је Лидл померио границу услуге и навео конкуренцију да се замисли”, казао је Драган додајући да је данас на тргу било доста деце, пензионера и случајних шетача због лепог дана а и сутра очекују исто.

Асортиман Лидл бренда представља пажљив избог производа који већ годинама задовољавају потребе потрошача широм света.

Оно што очекује сваког купца у препознатљивом трговинском ланцу је Лидлова мирисна пекара која се састоји од ситних пуњених сланих и слатких пецива, али и разноврсне понуде хлебова – од оних који су омиљени гурманима, попут хлеба са кромпиром или луком, ловачког хлеба, багета и сомуна, до оних за људе који воде рачуна о балансираној исхрани – ражених или са више врста семенки. Све производе потрошачи преузимају сами уз помоћ хватаљке и рукавица, што поред тога што је практично, је и хигијенско решење.
Запослени Лидла, хлеб и пецива пеку више пута дневно, па су свежи, хрскави и неодољиво мирисни производи доступни у свако доба дана – како за доручак, тако и за ручак и вечеру.

Лидлове продавнице озбиљно и посвећено воде рачуна о свежини и квалитету, без компромиса. Брину о животној средини и локалним заједницама у којима се налазе.

ТопПрес/ ГЗС