Формиран Општински одбор Народне странке у Тополи, ево ко је председник

Формиран Општински одбор Народне странке у Тополи, ево ко је председник

Топола – На велики хришћански празник Цвети, у Тополи је формиран Општински одбор Народне странке. Поводом формирања Општинског одбора представници ове странке у Тополи огласили су се саопштењем за јавност које преносимо у целости:

„За председника одбора изабран је Новица Ивовић, 33 год, дипломирао је и стекао мастер на Економском факултету у Београду, од страних језика говори енглески, ради као менаџер продаје у успешном домаћем предузећу. Први пут у животу се ангажује у политици. Током говора је истакао да се политички активирао, зато што жели да помогне својој Тополи. Акценат је на улагању у пољопривреду, поспешивању рада малих и средњих предузећа, већем искоришћавању туристичког потенцијала Тополе, као и приоритету да млади остану у Тополи, а не да одлазе као што је до сада била пракса.

Формиран ОО Народне странке у Тополи, фото: пресс служба

На оснивачкој скупштини присуствовали су још Председник Народне странке Вук Јеремић, Председник извршног одбора Мирослав Алексић, као и Генерални секретар Народне странке Стефан Јовановић.

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да промена система није могућа без реваншизма који мора бити правно утемељен и спроведен педантно и немилосрдно.

„Реваншизам значи и да се по промени власти припадницима режима одузме сав новац који су опљачкали, а милијарде су евра у питању. Тај новац ћемо вратити грађанима, односно у државни буџет“, рекао је Јеремић у Тополи“, каже се у саопштењу достављеном медијима.

ТопПрес

Новица Ивовић изабран за председника ОО Народне странке, фото: пресс служба

KOMENTARI