Из ћевабџинице „Карађорђев град“ роштиљ на кућну адресу

Из ћевабџинице „Карађорђев град“ роштиљ на кућну адресу

Топола – Ћевабџиница „Карађорђев град“ која се налази у центру Тополе омиљено је место не само овдашњим мештанима, него и бројним гостима који радо свраћају у овај локал. Како су на снази мере забране рада угоститељских објеката које је прописала влада Републике Србије и кризни штаб, власник Милош Јокић одлучио је да за своје купце обезбеди роштиљ на кућну адресу.

„Имали смо доставу и пре ових мера, али доста мање јер је локал нормално радио, међутим сада када не можемо да сместимо госте  у локал морамо да радимо на овај начин. Сутра од девет до 20 часова и наредних дана до понедељка вршићемо доставу роштиља на кућну адресу на територији општине Топола.  Наше муштерије су навикле на укусне ћевапе и сочно месо које припремамо, сада када не могу они код нас можемо ми код њих“, каже за ТопПрес власник ћевабџинице Милош Јокић.

Објекат успешно послује од 2012. године а  специјалитет  куће је „Пазарски ћевап“. Поред ћевапа, у понуди су и разне врсте пљескавица, пилетина батак и бело месо.

„Пљескавице у лепињи, пилеће месо, сланина, ћевапи, кобасица, роштиљ од мешаног меса, све то је ових дана у понуди. Достава у граду је 100 динара по поруџбини а у селима по договору, наравно за веће количине меса  има и посебан попуст“, истиче Јокић.

Поруџбине на број телефона: 064/ 33-77-848, порука или позив.

ToпПрес

KOMENTARI