Ужице – Лидл камионче у Ужицу паркирано је већ пет дана, а грађанима су љубазне раднице делиле Лидлове производе.

Да се добар глас далеко чује потврдио је и велики број људи који је дошао из околних градова да види шта то нуди Лидл камион.

Поклони за посетиоце, фото: Глас западне Србије

“Одушевљени смо Лидлом у нашем граду. Од како је отворен само ту купујемо намирнице за домаћинство, а нарочито нас је одушевило ово камионче где сваки дан добијемо неки поклон. Квалитет је одличан, а цене повољнe. Требало је да дођу у Ужице још раније”, поделио је своје задовољство Милан из Ужица.

Оно што Лидл издваја од осталих продајних ланаца јесте Лидл пекара. Вредни кулинарски мајстори пецива пеку и неколико пута дневно, како би увек свежа била за купце. А на полицима се налази разноврсна понуда – слатка и слана пецива, хлеб са кромпиром и луком, ловачки хлеб, багет или сомун. А за оне који воде рачуна о исхрани ту су ражани хлебови са семенкама.

Драган Илић са Лидл камионом обишао је читаву Србију, фото: Глас западне Србије

Познати радијски водитељ, Драган Илић, са Лидл камионом обишао је скоро целу Србију и каже да је свуда наишао на позитивну атмосферу и добар пријем код људи.

“Данас завршавамo нашу посету Ужицу, али настављамо даље. До сад смо обишли 10 градова у Србији и свуда је приметна позитивна реакција грађана. Одушевљени су јер у Лидл камиону могу добити квалитетне производе на поклон, али и задовољни што је Лидл продавница отворена управо у њиховом граду.”, нагласио је Драган Илић.

ТопПрес/ ГЗС