FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bg

Компанија Лидл Србија ће у четвртак, 11. октобра у 8:00 сати отворити 16 продавница у 12 градова широм Србије, од чега пет у Београду, а према речима руководиоца корпоративних комуникација у тој компанији Мартине Петровић купци у свим сегментима могу очекивати повољне цене.

„Очекујемо да ће грађани Србије куповати у Лидлу и да ћемо им ми бити омиљено место за куповину, пре свега зато што ћемо понудити најповољнију потрошачку корпу и свакодневно повољне цене“, рекла је Петровић и додала да ће и поводом отварања Лидл продавница бити понуђене изузетно атрактивне цене.

Она је новинарима, који су данас имали прилику да први виде како изгледа продавница Лидла у улици Војислава Илића у Београду пре званичног отварања, навела да ће све продавнице радити од 8:00 до 22:00 сата да би „били доступни свим људима који су чекали да се Лидл отвори“.

Навела је да ће у Лидлу у асортиману од 1.500 производа чак 350 бити из домаће производње и истакла да је само у домену воћа и поврћа успостављена сарадња са више од 25 добављача из Србије.

Новинаре је у обилазак продавнице водио и генерални директор Лидл Србија Томислав Шапина, који је изразио задовољство због отварања продавница, јер како је додао, нешто што је донедавно било на папиру, постаје реалност и стварност.

Лидл ће у четвртак отворити пет продавница у Београду и то на Новом Београду, Видиковцу, Звездари, Трошарини и у Борчи.

Такође, врата Лидлових продавница биће отворена и у Бору, Крагујевцу, Нишу, Лесковцу, Смедереву, Суботици, Сомбору, Ужицу, Шапцу, Новом Саду и Зрењанину.

ТопПрес/ Извор: Танјуг