Ужице – Пшенични, кукурузни и ражани укуси који се топе у устима су савршени почетак дана а у то ће се данас уверити и мештани Севојна.

Лидлова пекара на точковима данас је на улицима ужичке градске општине, а већ од сутра се враћа на Трг Светог Саве у граду на Ђетињи од 11:00 до 13:00 часова.

Уз свеже слатке и слане посластице од теста започните дан

Познати радијски водитељ Драган Илић дружиће се за дане викенда са посетиоцима Лидл камиончића.

Сваког дана у Лидл продавницама све се пече више пута дневно од разноврсне понуде хлебова, пецива од лиснатог теста, бурека, погачица, кифли и кроасана.

И младо и старо уз Лидл камионче храни се здраво

Лидлова пецива и хлебови произведени су од пажљиво одабраних и квалитетних зрна житарица. А у понуди имају од ситно пуњених сланих и слатких пецива, до разноврсне понуде хлебова – од оних који су омиљени гурманима, попут хлеба са кромпиром или луком, ловачког хлеба, багета и сомуна, до оних за људе који воде рачуна о балансираној исхрани – ражених или са више врста семенки.

Лидл камионче служи и освежења

Најпоноснији су на хлеб са 85% ражи који је храњих, укусан и погодан за све режиме исхране. Ту је Weltmeisterbrot хлеб препун најразличитијег семења, а трећи међу једнакима је Лидлов кукурузни хлеб. Можете одабрати баварске переце, чувени канадијер – белгијску посластицу са пекан орасима, мирисне коасане са 24 % маслаца или стари добри бурек.

ТопПрес/ ГЗС