Топола – Скоро две деценије неприкосновене владавне Драгана Јовановића завршиле су се на последњим изборима, али иако су новајлије обећавале куле и градове испоставило се да су промене стигле, али само за њих. Наиме, на чело славне варошице заселе су особе које све укупнно немају честиту средњу школу, па су обећане промене постале штап без шаргарепе.

Драгана Јовановића заменио је „некадашњи пријатељ” који се жестоко наљутио на њега, небитно због чега, а ношен на крилима СНС успео је да заседне у фотељу дојучерашњег побратима. Уместо да поправи како је тврдио, ауторитативно понашање претходника, прибегао је методама које чак ни Јовановић није користио у своје доба.

Одборници су у чуду када им је, без како тврде, икаквог договора бивши возач из коридора и тополски Ђенка испоставио списак челних људи општине чиме су многи незадовољни и на ивици отказивања послушности проклињући свој партијски ангажман.

Тиме је сав труд Аце Ћирића координатора и Александра Сенића из СНС обезвређен, јер како другачије објаснити ако од свих обећаних промена бенефит добије четворо људи на челу са Ђенком. Тешко ће ико убедити Тополце да је једна Данијела Ђокић, туристички водич – волонтер из опленачког подрума способна да води локални парламент.

Још теже ће убедити вредне грађане Тополе да ће један виљушкариста из ливнице донети препород у области инвестиција. Како је могуће да седнице Већа одмах буду затворене за медије и да ли је тачно да се на њих не позивају сви чланови?

Тачно је да је Јовановићу истекао политички рок трајања , колаче да је делио сваки дан, досадио би. Али ако се већ нешто променило и СНС преузела одговорност онда се не може дозволити политичким авантуристима и профитерима да гурну кола низбрдо јер добро бити неће.

 

ТопПрес/ Извор: Глас западне Србије

One thought on “Отишао Муса дошао Ђенка – Да ли је Топола пред принудном управом?”

Comments are closed.