Топола – Александра Петковић (34) из Тополе, власница салона „Принцезин кутак“, већ више од десет година се бави декорацијом простора за весеља и креирањем венчаница. Уз њене веште руке, свака млада се осећа као принцеза. Међутим, ове године, због тренутне епидемиолошке ситуације, и недостатка посла, њен скривени таленат из детињства је дошао до изражаја.

„Татина жеља је била да свирам клавир, па су ми родитељи за први рођендан купили ‘Пианино’ марке Петроф. Када сам пошла у основну школу кренула сам и у нижу музичку, завршила одсек за клавир и соло певање. Славко Николић наш познати оперски певач, ми је предавао, сматрао је да сам велики таленат, да имам необичан глас, али нажалост нисам наставила. Међутим, потајна жеља је увек остала да певам, бавећи се моделингом, радећи декорације, доста сам сарађивала са музичарима. Сходно ситуацији у којој смо се ове године сви нашли, дошло је до пуно промена у мом животу. Добила сам награду за успешну предузетницу на манифестацији Balkan Awards  2020 у Београду, затим сам учествовала у снимању филма „Златни дечко“, била у споту младе певачице из Подгорице за песму Николинија, на снимању спота драге Николине радила сам и као стилиста, тада је мој таленат за песму дошао у први план“, прича за ТопПрес Александра Петковић из Тополе.

Ова талентована девојка том приликом је остварила сарадњу са Cartel продукцијом, а убрзо потом је стигла прва песма.

„Изабрала сам песму, која ми је одмах прирасла за срце, на прво слушање ме је освојила. Кренули смо у реализацију, смишљање локација, организацију шта ћу носити, како ћу изгледати. Идеја је била  да спојимо неспојиво. Једно давно доба, снимали смо у дворцу који је као прављен за принцезу ,а са тужном животном причом и једно савремено доба, хотел са прелепим ентеријером, јединственим дизајном, који доликује садашњим „принцезама и принчевима“. Први пут сам стала пред микрофон, први пут сам ја била у центру пажње пред камером, све је то носило са собом одговорност али и присутну трему. Задовољна сам како је све прошло, много сам захвална свима који су ми изашли у сусрет“, каже Александра.

Спот за песму „Тајни оков“ сниман је  у Руми, Новом Саду, Беочину а ‘Алех принцеза’ како је уметнички од данас сви зову остварила је свој сан из детињства

„Верујем да ћу сарадњу са Cartel продукцијом и Hami recordsom наставити и даље а  пошто су они са седиштем у Бечу, на следећем пројекту ћемо вероватно радити тамо. Надам се да ће вам се песма свидети, у речима ће се вероватно многи пронаћи, ово је за мене као сан који се напокон остварио, мој таленат који је дуго био потиснут и жеља из детињства су коначно испуњени“, истиче ова талентована уметница.

Песму можете видети на овом линку: https://www.youtube.com/watch?v=fLFlkgzPog0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2xtO50M206ZGFF1PpHRyu9MmSjU8f8CBtdnvm4nr3EpMRrjLBSa7e4p2U

 

ТопПрес