Топола – Салон за масажу „ЛенаМар“ обележава данас свој други рођендан. Власница салона Јелена Марковић наглашава да је за две године успешног пословања стекла поверење бројних клијената, како домаћих, тако и страних који на обострано задовољство из овог салона одлазе задовољани и „препорођени“ и увек се радо  враћају.

„Салон је специјализован за масажу и у њему ради стручан кадар из области физиотерапије. Рад салона заснива се на пружању најбоље услуге масаже прилагођене сваком клијенту посебно, стручно и професионално. Уживање у масажи употпуњује добро опремљен и пријатан простор, а велика пажња посвећује се и препаратима са којима се изводи третман – користимо природна етерична уља специјално намењена за различите врсте масажа и прилагођена различитим типовима коже, која уз то и миришу предивно“, каже задовољна власница салона Јелена Марковић.

Древно исцељитељско умеће – масажа, од суштинског је значаја за физичко, емоционално и духовно здравље, а благотворно утиче на особе свих животних доба. У комбинацији са здравом исхраном и редовним вежбањем подстиче повећање енергије и виталности, релаксацију и побољшање општег здравственог стања. Благостворна је за кожу, крвоток, лимфоток, мишиће и нервни систем.

Пријатан амбијент салона за масажу „ЛенаМар“, фото: приватна архива

У циљу развијања здравствене културе, подизања свести о значају масаже у свакодневном животу и увођења масаже у редовну навику, салон за масажу „ЛенаМар“ издваја промотивне цене масажа, како би масажа била приступачна свима као здравствена потреба, а не схваћена као луксуз.

„Посебан акценат стављамо на масажу леђа и врата у трајању од 30 минута. Познато је да је кичма потпора целом организму. Бол у леђима значајно утиче на квалитет живота и врло је важно не игнорисати га, већ га се решити при првим знацима и спречити погоршање или евентуално узроковање озбиљнијих проблема. Бол у леђима могуће је предупредити редовном масажом, којом се постиже ослобађање од бола и смањење напетости третиране регије, повећање покретљивости, циркулација се убрзава 7-8 пута, а прерасподела крви доводи до растерећења срца и централног крвотока, такође се убрзава и лимфоток“, објашњава Јелена.

Фото: приватна архива

Салон за масажу „ЛенаМар“ има специјалан попуст за серију од 10 третмана мадеротерапије 8+2 третмана ГРАТИС! Мадеротерапија је посебан вид антицелулит масаже која се изводи специјално дизајнираним дрвеним анатомским реквизитима – оклагијама и најпопуларнији је антицелулит третман међу женском популацијом. Мадеротерапија пружа брзе и видљиве резултате и БЕЗ бола и модрица успешно редукује целулит, смањује обим ногу, затеже их и обликује, ослобађа организам вишка течности и штетних токсина нагомиланих у масним ћелијама.

Поред наведених, у понуди су и релакс масажа тела, масажа лица, масажа стопала, спортска масажа и масажа трудница.

У понуди салона су и поклон ваучери за масажу, уколико масажом желите да обрадујете драге особе, пријатеље, сараднике.

Поклон ваучери, фото: приватна архива

Поводом две године постојања салона, власница поклања три ваучера за терапеутску масажу леђа и врата у трајању од 30 минута.

У награђивању можете учествовати на страници салона која је на следећем линку: https://www.facebook.com/salonzamasazulenamartopola/

ТопПрес