Смењен председник СО Топола и његов заменик, изабрани нови из редова Боље Србије: Игор Петровић остаје председник општине

Смењен председник СО Топола и његов заменик, изабрани нови из редова Боље Србије: Игор Петровић остаје председник општине

Топола – Након неколико неуспелих покушаја у Тополи је данас одржана редовна седница локалног парламента. Седници је присуствовало 28 одборника, углавном окупљених око Боље Србије,  пет одборника из групе грађана „Нови људи за Бољу Тополу“, двоје одборника из СНС док осталих 13 одборника није било на скупштинском заседању.

Данашњу седницу обележила је смена председника СО Топола Миодрага Миловановића и његовог заменика Жарка Јовановића из редова СПС -а. Уместо њих изгласано је ново руководство из редова Боље Србије. За председника је изабран Владимир Радојковић, шеф одборничке групе „Боља Србија“ а за његовог заменика Божидар Павловић одборник Боље Србије. За смену председника и његовог заменика и за избор нових гласало је 22 одборника.

Владимир Радојковић постављен за председника СО Топола, фото: ТопПрес

У наставку седнице одборници су разматрали  програм пословања ЈКСП „Топола“, Културног центра, Дома здравља „Свети Ђорђе”, Црвеног крста Топола и Општинског штаба за ванредне ситуације. Програми пословања Јавних предузећа су усвојени.

Иначе, присутни одборници данас су се одрекли дневнице а новац ће бити уплаћен за лечење малог Гаврила Ђурђевић из Крагујевца.

 

Топ Прес

За заменика председника СО Топола изабран Божидар Павловић, фото: ТопПрес

KOMENTARI