Ужице – Лидл камионче данас је стационирано на Тргу партизана у Ужицу од 11:00 до 13:00 часова, где неодољив мирис свеже печених пекарских производа дочекује сваког драгог посетиоца. Још три дана Ужичани ће моћи да уживају у пецивима од лиснатог теста, бурецима, погачицама, кифлама и кроасанима који су само део увек свежег Лидловог пекарског асортимана.

У петак Лидлова пекара на точковима преселиће се у Севојно у Првомајску улицу, а већ за викенд враћа се на ужичке улице и то у суботу на Трг Светог Саве а у недељу на Трг партизана. У данима викенда, домаћин Лидл камиончета ће бити познати радијски водитељ Драган Илић, који ће се дружити са Ужичанима.

Разноврстан асортиман пецива пече се више пута на дан, а у то су се уверили и путари који су имали прилику да га пробају.

Лидлова пецива и хлебови произведени су од пажљиво одабраних и квалитетних зрна житарица. А у понуди имају од ситно пуњених сланих и слатких пецива, до разноврсне понуде хлебова – од оних који су омиљени гурманима, попут хлеба са кромпиром или луком, ловачког хлеба, багета и сомуна, до оних за људе који воде рачуна о балансираној исхрани – ражених или са више врста семенки.

ТопПрес/ ГЗС