Горњи Милановац – Најпознатији нежења из села Гојна Гора Милан Томић, тражио је своју сродну душу преко медија и друштвених мрежа. Године упорности су се исплатиле и нашао је жену свог живота.

Ове године Владислава из Панчева дошла је код Милана у нови дом у подмаљенско село и како тврди није се покајала и како тврди „Љубав чини чуда”.

Чувени нежења, који је данас срећно ожењен, сведочи о томе да је љубав преко социјалних мрежа могућа, свако јутро устаљени ритуали, све решава договором са својом изабраницом и не престаје да бвуде романтичан.

„Чим сване јутро, најпре видим сунце у њеним очима, па потом сунце на хоризонту. Време ћемо ове зиме провести одмарању, пошто нема радова у пољу, па ћемо на пролеће кад гране сунце у нове радне победе”, рекао је Милан.

Милан је пример да се жеље оставрују, јер као што је обећао прошле, ове године прославиуо је крсну славу Митровдан у свом дому, коју је с љубављу припремила његова домаћица.

„Леп је осећај среће спремати славу за човека кога волим, угостили смо заједничку родбину и пријатеље са много љубави и пажње”, нагласила је Владислава.

Најпопуларнији српски нежења има јасну поруку за све који губе веру и наду у љубав.

„Ма колико година имали, срећа и љубав су ту негде, само је треба препознати”, закључио је новопечени младожења.

Дакле, Владислава и Милан су пример да за љубав и искре у очима никада није касно, а да су друштвене мреже ову љубав само подпомогле.

Прилог емитован у емисији „150 минута” на Првој телевизији:

ТопПрес/ ГЗС