У Тополи основана нова политичка група: „Можемо-Топола је наша! ЗЗС“

У Тополи основана нова политичка група: „Можемо-Топола је наша! ЗЗС“

Топола – У петак 16.04. у Тополи је основана група грађана „Можемо-Топола је наша! ЗЗС“. Окупљени око ове политичке групе мишљења су да је време за промене па с тога поручују, „заједно и уједињени можемо изаћи из политичке кризе“. Њихово саопштење за јавност које су доставили нашој редакцији преносимо у целости:

„Поштовани суграђани, 16.04.2021.године, основана је група грађана „Можемо-Топола је наша! ЗЗС“. Циљ је да у Тополи окупимо што више квалитетнијих људи са визијом, програмом, планом и заједничким циљем.
Оснивање ове групе грађана је помогао Небојша Зеленовић.Новоформирана група грађана је подржала политику „Три тачке“ и активно се укључила у отворену грађанску платформу која је окупила различите опозиционе иницијативе, покрете и страначке одборе у око 60 градова Србије. Наша мрежа се шири!
Заједно, неоптерећени жељом за влашћу МОЖЕМО до промена. Знамо да нас чека мукотрпан посао, али сматрамо да је најгора опција ништа не предузимати, бити „неми „посматрач и чекати да неко други уради оно што морамо сами.
До промена је могуће зато што је Топола наша, заслужује да јој вратимо углед и достојанство, Топола то заслужује можда и више од других градова.
Група грађана је настала из уверења да само уједињењи сви ЗАЈЕДНО можемо да изађемо из ове политичке агоније. Изложени нисмо само једном истинском ризику-да чекамо да неко други реши наше проблеме и не предузмемо ништа.
Време је за промене, за враћање угледа и достојанства“, каже се у саопштењу групе грађана „Можемо-Топола је наша! ЗЗС.

ТопПрес

KOMENTARI