Топола – Данас су у Тополи  отворене просторије странке Здрава Србија. Свечаном отварању присуствовао је председник Здраве Србије Милан Стаматовић, председник извршног одбора Здраве Србије Арсен Ђурић, подпредседник Здраве Србије Милољуб Албијанић, повереница ОО Здраве Србије за Тополу Данијела Ђокић Пантић, актуелни председник општине Топола Игор Петровић, већник за инфраструктуру у општини Топола и коалициони партнер Здраве Србије Драган Јовановић и многи други.

Фото: ТопПрес

Топола је добила председника општине из редова Здраве Србије, а добри резултати и искуство у вођењу општине Чајетина, биће примењени и у Тополи, рекао је између осталог први човек Здраве Србије данас у Тополи.

Милан Стаматовић и Данијела Ђокић Пантић, фото: ТопПрес

„Често када идемо за Београд пролазимо кроз Тополу, овде нас људи знају и имамо доста пословних веза. Тако се дошло до идеје да проширимо политичко деловање Здраве Србије и овде. Резултати и напори као и наша помоћ је довела до резултата да заједно у коалицији покушамо и овде да применимо све што смо успешно урадили у Чајетини. Топола је познат воћарски крај има потенцијала у туризму, то може добро да се уклопи и да свима буде боље. Здрава Србија у свом програму само промовише здраве идеје, сарадњу, толеранцију. Надам се да ће ова канцеларија бити само у духу ширења позитивних и добрих идеја, да ће се овде окупљати часни и поштени људи који мисле добро свом крају и да ће све ово дати добре резултате“, изјавио је Милан Стаматовић, председник странке Здрава Србија.

Фото: ТопПрес

Председник извршног одбора странке Здрава Србија Арсен Ђурић, најавио је отварање канцеларија Здраве Србије и у осталим местима јер према његовим очекивањима Здрава Србија би на неким од следећих избора могла постати и парламентарна странка на републичком нивоу.

„Полако заокружујемо причу у Шумадији, ова канцеларија ће нам у Тополи много значити нарочито што имамо другог председника општине после Чајетине. Ми као странка створићемо добре услове да на следећим изборима остваримо боље резултате. Иначе интензивно радимо на формирању општинских одбора широм Србије и са нашом политиком која је исправна очекујемо на следећим изборима да постанемо парламентарна странка на републичком нивоу“, рекао је Ђурић у Тополи.

Коалициони партнер Здраве Србије је Боља Србија, и управо ове две политичке странке сада чине већину у општини Топола.

“ Храброст коју су показали Данијела и Игор да нас прате је допринела томе да ми можемо сада да се окупимо и да кренемо пуним плућима ка Аранђеловцу и Младеновцу. Топола је слободна а помоћићемо и осталима да се изборе за слободу“, казао је Драган Јовановић, лидер Боље Србије.

За повереника Општинског одбора Здраве Србије у Тополи изабрана је Данијела Ђокић Пантић, доскорашња заменица председника општине Топола.

Фото: ТопПрес

„Пред нама је озбиљан пут и велики труд, надам се да је ово само почетак пред оно што тек предстоји. Слобода нема цену, ја позивам даме да се заинтересују, да долазимо до нових идеја и да овим нашим момцима помогнемо да Тополу изведемо на прави пут“, казала је Данијела Ђокић Пантић.

Отварањем канцеларије Здраве Србије заокружује се прича у Шумадији али и најављује формирање општинских одбора. Очекује се формирање општинских одбора и отварање канцеларије у Нишу, Врању, Власотинцу, Смедереву, Младеновцу, Ваљеву и Лозници.

ТопПрес

Фото: ТопПрес